Toeristisch vervoer agentschap Marrakech Marokko

Trips in Marokko

Marokko Desert tour

Marokko Desert Tours

Marokko Toeristische Circuit

Trips Van Marrakech

Tours Marrakech

Desert Tours vanuit Marrakech

Desert Tours Marokko

Marokko excursies ...

 • Toeristisch vervoer agentschap in Marokko ...

 • Toeristisch vervoer agentschap in Marokko ...

 • Toeristisch vervoer agentschap in Marokko ...

 • Toeristisch vervoer agentschap in Marokko ...

 • Toeristisch vervoer agentschap in Marokko ...

 • Toeristisch vervoer agentschap in Marokko ...

 • Toeristisch vervoer agentschap in Marokko ...

1 2 3 4 5 6 7
Traject 4 Dagen 3 Nachten - Traject Sahara en de Oasen :

Dag 1 : Marrakech - Ouarzazate - Dal van Dadels

Afspraak om 8h00min met uw chauffeur aan uw Riyad of Hotel. Vertrek van Marrakech naar het dal van Dadels, door de kraag van Tizi-N-Tichka (2260m) in de bergen van de Hoge Atlas. Van Marrakech aan Ouarzazate, zult u van de panoramaweg, van mooie landschappen met verschillende kleuren kunnen profiteren en de berbers dorpen langs de weg. U zult hier vrije tijd hebben om oude Kasba van Ouarzazate „te bezoeken- Kasba van Taourirt“ en te ontbijten. Vervolgens gaat u meer aan het zuiden naar het dal van Dadels dat via het dal van de rozen gaat en de fascinerende oase van Palmerie van Skoura. Dineren en nacht in het dal van Dadels.


Dag 2 : Dades - Keel van Todra - Merzouga ( Chebbi).

Na het ontbijt, vertrek van uw hotel in het dal van Dadès, tegen 8 uur, door de weg van 1000 kasba’s te nemen rond de berbers dorpen kleurrijk van het dal van Dadès. 45 km verder, zult u om Tineghir met zijn mooie palmeraie en Joodse wijk aankomen. U gaat met de Kelen van Todra (Todgha) door, vrije tijd voor een verloop tijdens het canions van 300 m van top, een plaats van voorliefde voor klim. Vervolgen zult u vertrekken naar de duinen van Chebbi aan Merzouga woestijn van de Sahara en u zult de tijd hebben om het te ontbijten op de weg alvorens tot Erfoud te komen. Vervolgens zullen wij ons naar de duinen van zand van Chebbi leiden. Wij gaan meer diepgaand in het landschap van de woestijn door, totdat de duinen te midden van nergens blijken. Van zon omloop van kameel leggen om zich aan de oase terug te geven waar het kamp wordt geplaatst. Maakt de nacht in het bivak aan Merzouga onder de nomades tenten of buiten onder de stroperige sterren door. Voorstelling of Music Berbers met chameliers. Dineren en benadeelt het kamp in de woestijn.


Dag 3 : Merzouga - Tazarine - Agdez - Zagora.

Vroeg 's ochtend, zult u zich wekken om van van de zon op de duinen van Chebbi te profiteren opheffen, gevolgd door een ontbijt in het kamp, een tocht chamelière om aan het hotel aan de lijn van duinen voor een snelle douche terug te keren. Wij leiden ons naar Rissani, een kleine stad in bezuiden de Sahara van Marokko, hier kunnen wij ons ophouden om een werkplaats van fossielen te bezoeken alvorens naar het dal van Draa door te gaan, steken de mooie landschappen van berbers dorpen van Tazarine over en Nkob, het arrest om aan Nkob te ontbijten alvorens zetten naar Zagora via het dal van Draa de kleine vulkanische bergen van de Atlas voort. Nacht en avondmaaltijd aan Zagora in het bivak of een Hotel.


Dag 4 : Zagora - Ouarzazate - Hebben Benhaddou - Telouet - Marrakech

Na het ontbijt, leiden wij naar Ouarzazate via het dal van Draa arrest aan Agdez om Kasba Tamnougalt te bezoeken alvorens door te gaan hebben Ouarzazate. Hier kunnen wij van een bezoek van de studio's van de bioscoop profiteren die als Hollywood van Afrika wordt gekend. Vervolgens gaan wij Kasba bezoeken Benhaddou, een Paleis van Pacha Laglaoui dat als erfdeel Wereld door Unesco in 1987 wordt ingedeeld. Dit Kasba werd als achtergrond voor meer dan 20 films, waarvan Gladiator, Indiana Jones en Lawrence van Arabië gebruikt. Profiteert van een wandeling om de architectuur van de traditionele Marokkaanse stijl te ontdekken waarin kasba’s worden gebouwd. Wij zetten onze weg naar Marrakech door de kraag hoge Atlas en Tizi Tichka voort. Pauze ontbeten te midden van de bergen van de Atlas. Komst in Marrakech naar het eind van de dag. Wij zetten u neer hebben uw fijne Hotel van dienst.

Gallery Foto's :
Bespreking :

Contacteer ons voor meer informatie of een offerte.
Wij staan tot uw beschikking, en wij zullen u antwoorden binnen 24 uur die volgen.
Velden gemarkeerd met (*) zijn verplicht.

 • De naam (*) :

 • De voornaam (*) :

 • Het land :

 • De stad :

 • Het adres :

 • Telefoon. (*) :

 • De e-mail (*) :

 • Het onderwerp (*) :

 • Het bericht (*) :