Toeristisch vervoer agentschap Marrakech Marokko

Trips in Marokko

Marokko Desert tour

Marokko Desert Tours

Marokko Toeristische Circuit

Trips Van Marrakech

Tours Marrakech

Desert Tours vanuit Marrakech

Desert Tours Marokko

Marokko excursies ...

 • Toeristisch vervoer agentschap in Marokko ...

 • Toeristisch vervoer agentschap in Marokko ...

 • Toeristisch vervoer agentschap in Marokko ...

 • Toeristisch vervoer agentschap in Marokko ...

 • Toeristisch vervoer agentschap in Marokko ...

 • Toeristisch vervoer agentschap in Marokko ...

 • Toeristisch vervoer agentschap in Marokko ...

1 2 3 4 5 6 7
Traject 8 Dagen 7 Nachten - Taroudante en het Grote Zuiden

dag 1 : Marrakech - Tizi-n-test - Taroudante.

Het matinal vertrek naar Taroudante door de berber dorp van Asni, het dal van Ouirgane, de hoge Atlas en de kraag van Tizi-n-Teste (2200 m van hoogte) over te steken, die tot Tarudante zijn gekomen, bezoekt van stad. Nacht aan het hotel


dag 2 : Traoudante - Taliouine - Taznakht - Foum Zguit - Iriki - Cheguagua.

Vertrek 's ochtend voor Foum Zguit via Talioune Safrane het kapitaal van, na bezoekt van coöperatie van safrance, wij zullen naar Taznakhte doorgaan. Aan Foum Zguit, na twaalf uur ontbijten, komt overeen men met Cheguagua, u zult een bezoek aan nomades doen die in tenten, en overgang door het droge meer van iriqui en een vol woestijnblad 'accacias wonen. Aan het eind van de dag gekomen tot de duinen van cheguagua om van zon getuige te zijn leggen. Dineren en de nacht in bivak.


Dag 3 : Cheguagua - Mhamid - Tamgrout - Zagora

Matinal wekker om van zon op de duinen, na het ontbijt getuige te zijn, mogelijkheid naar me opheffen M hamid door de gekroonde Oase van Oum Laalag over te steken. Mhamid na twaalf uur, vertrek naar Tagounite en daar ontbijten (bezoek van Zaouia; oude coranique bibliotheek; de handwerkslieden van aardewerk en een ondergrondse Kasba). De voortzetting naar Zagora zal zijn. Dineren en nacht in een hotel.


dag 4 : Zagora - Dal van Draa - Tansihkt - Nkob - Tazarine - Alnif - Rissani - Merouga

Na het ontbijt, vertrek van Zagora door het dal van Draa naar Tansikht en kob waar u prachtige landschappen saharaweide. DeBerbers dorpen worden bezaaid. Aan Alnif ontbijten, vervolgens voortzetting naar de indrukwekkende duinen van Merzouga via Rissani (wieg van de dynastie Alaouit). Aan het eind van de dag gekomen tot Merzouga. Dineren en benadeelt de herberg


dag 5 : De dag bezoekt van Merzouga en Omstreken.

Na het ontbijt, zult u de grote omloop van de duinen doen door te gaan via: de 2 oasen van Merzouga, de nomade deponeren, het dorp van Khamlia (dorp van zwart), de mijnen van Mifiss, de woestijnbladen, de samenkomst van de Berbers nomade van de woestijn, de OAS e Tissardmine. Terugkeer naar de herberg tegen 15 uur voor het vertrek van uw woonwagen aan ruggen van dromedarissen in de duinen getuige te zijn leggen. U zult de nacht in een wilde oase geplaatst om 2 uur van verloop in vol verlaten doormaken. Dineren en nacht in bivak.


dag 6 : Merzouga - Erfoud - Dal van Ziz - Errachidia - Goulmima - Tinjdad - Tinghir - Keel Toudra.

Matinal wekker om van zon op de duinen getuige te zijn opheffen; terugkeer in dromedaris naar de voeten van de duinen. Na het ontbijt, vertrek naar uitgebreide Palmer ie van Tafilalet door via de stad Rissani (oude hoofdstad van de sultans Alaouites en grote souk van het zuiden) en de stad Erfoud te gaan om naar het dal van Ziz door te gaan, te ontbijten temidden van het dal. Na twaalf uur komt overeen men met Tinghir via Goulmima en Palmer ie van Tinjdad. Dineren en nacht in aan het hotel.


dag 7 : Keel Toudra - Boulmane - dal Dades - Keel Dades - dal van roos - Kelaa Mgouna - Skoura - Ouarzazate.

Vertrek in de ochtend voor de ontdekking van de Kelen van Toudra en deze van Dades door de geteerde weg. Aan de laatste kelen ontbijten. Na twaalf uur neemt men een mogelijkheid die het dal van de rozen oversteekt en die naar de hoofdstad rozen Kalaa me gouna leidt. Vervolgens komt overeen men met Palmerie van Skoura en Kasba van amredhyle, voortzetting naar Ouarzazate. Dineren en benadeelt het hotel.


dag 8 : Ouarzazate - Hebben Ben Haddou - Kasbah Telouet - Marrakech.

Na het ontbijt, bezoek van Ouarzazate dat kasba van Taourirt insluit, vervolgens viert de kasba van Ben haddou die aan het werelderfdeel door Unesco wordt ingedeeld. Voortzetting naar Telouet door de moeilijkste mogelijkheid van ons traject, die 2 bedden van rivier en de berg oversteekt. Bezoek van kasba van Telouet, oude woonplaats van pacha Glaoui, één van de invloedrijkste families van het gebied. Op weg ontbijten. Voortzetting naar Marrakech via de kraag van Tizi' Tichka aan 2260 m van hoogte. Eind van onze diensten

Gallery Foto's :
Bespreking :

Contacteer ons voor meer informatie of een offerte.
Wij staan tot uw beschikking, en wij zullen u antwoorden binnen 24 uur die volgen.
Velden gemarkeerd met (*) zijn verplicht.

 • De naam (*) :

 • De voornaam (*) :

 • Het land :

 • De stad :

 • Het adres :

 • Telefoon. (*) :

 • De e-mail (*) :

 • Het onderwerp (*) :

 • Het bericht (*) :