Toeristisch vervoer agentschap Marrakech Marokko

Trips in Marokko

Marokko Desert tour

Marokko Desert Tours

Marokko Toeristische Circuit

Trips Van Marrakech

Tours Marrakech

Desert Tours vanuit Marrakech

Desert Tours Marokko

Marokko excursies ...

 • Toeristisch vervoer agentschap in Marokko ...

 • Toeristisch vervoer agentschap in Marokko ...

 • Toeristisch vervoer agentschap in Marokko ...

 • Toeristisch vervoer agentschap in Marokko ...

 • Toeristisch vervoer agentschap in Marokko ...

 • Toeristisch vervoer agentschap in Marokko ...

 • Toeristisch vervoer agentschap in Marokko ...

1 2 3 4 5 6 7
Tour 12 dagen 11 nachten - middelen Atlas keizerlijke stad en South

Dag 1 : Casablanca - Rabat.

Het vertrek voor het bezoek van de Hassan II moskee, na voortzetting naar Rabat, bezoek van de administratieve en politieke hoofdstad. Diner en overnachting


Dag 2 : Rabat - Meknes - Fez.

Na het ontbijt vertrek naar Fez via Moulay Idriss, de heilige stad en bezoek de Romeinse ruïnes van Volubilis. Lunch of Volubilis Meknes, bekend als "Het Versailles van Marokko". Bezoek de monumenten van Meknes. Aankomst in Fez. Diner en overnachting in het Riyad


Dag 3 : Fez - historische Tour.

Na het ontbijt, de dag is gewijd aan de ontdekking van Fez, de oudste van de keizerlijke steden en Medina, opgericht door Idriss II, straling centrum van de Arabisch-islamitische cultuur: de moskee van de Andalusiërs, leerlooierijen, pottenbakkers, Medina wijk. Lunch in een paleis in de Medina. Middag blijven om te bezoeken: de Hispano-Moorse gebouwen, Medersas Nejjarine in plaats daarvan.


Dag 4 : Fez - Midelt - Ziz Valley - Erfoud - Merzouga - Duinen

Wakker worden vroeg in de ochtend en ontbijt. Vanaf Midelt via de Midden-Atlas. Midelt stop voor de lunch. Voortzetting aan Erfoud langs de vallei van de Ziz door een opeenvolgende reeks van versterkte dorpen waarvan het platform aankondiging dat vooraf Sahara oases. Controleer de duinen of in nomadentent Merzouga ( Chebbi), huisvesting van de kasba.


Dag 5 : Merzouga - chebbi - Merzouga

Na het ontbijt, maak u de grand tour via de duin 2 oases van Merzouga, de dolende storting, het dorp van Khamlia (dorp van de zwarten) mijnen Mifiss de woestijn plateau om te voldoen aan de Berbers nomaden de oase Tisserdmin. Terug in het hostel ongeveer 15 uren voor het begin van uw caravan kamelen bij te wonen van de zonsondergang in de duinen (ongeveer één dertig kamelen). U zult overnachten onder nomade tenten in de duinen om te genieten van de stilte van de woestijn hemel met een volledige ster. Diner en overnachting in privé tent.


Dag 6 : Merzouga - Rissani - Todra Gorges

Na zonsopgang terug naar het hotel voor het ontbijt en douche, dan vertrek naar Tineghir via Rissani, Erfoud, Tinejdad aankomst in Todra Gorge. Diner en overnachting.


Dag 7 : Gorge Todgha - Boumalne Dadels - Valley Of Roses - Skoura - Ouarzazate

Na het ontbijt vertrek naar Ouarzazate via Kelâa Gouna stad waar ieder jaar neemt plaats het festival van rozen. Lunch en voortzetting naar Ouarzazate via de Dadels vallei, de vallei van Rosses, Skoura stoppen voor een bezoek aan de kasba Ameridil, dan voortzetting naar Ouarzazate. Diner en overnachting in het Riyad.


Dag 8 : Ouarzazate - Ait Benhaddou - Ouarzazate - Marrakech

Bezoek van de stad van Ouarzazate in 1928 opgericht, die werd een zeer cinematografisch centrum bekend. Stop onderweg voor een bezoek aan de kasba Aait Ben Haddou voortzetting naar Marrakech, Marokko. Aankomst in Marrakech in de late namiddag.


Dag 9 : Marrakech - culturele Tour

Na het ontbijt, zal de hele dag worden besteed aan het bezoek van Marrakech, "De parel van het zuiden", gesticht in de elfde eeuw. ‘s Morgens bezoek de Koutoubia, de Saadian Tombs, de Menara tuin en het Bahia-paleis. Terug naar het hotel voor de lunch. In de middag, bezoeken de soeks van de oude Medina en Jmaa El Fna. ‘s Avonds diner in een Marokkaans restaurant.


Dag 10 : Marrakech - Essaouira.

Na het ontbijt vertrek naar Essaouira. Bij aankomst, lunch vis. In de middag, de rondleiding door de stad en de rullen van de medina van Essaouira, voorheen bekend voor haar ambachten Portugese verrijking; Zilveren sieraden en ingelegd hout van Thuja. Diner en overnachting.


Dag 11 : Essaouira - El Jadida - Casablanca.

Ontbijt en vertrek naar Casablanca via El Jadida El Oualidia met ontbijt (mogelijkheid van het eten van visspecialiteiten). Voortzetting naar El Jadida is langs de Atlantische kust. Aankomst in Casablanca. Diner en overnachting.


Dag 12 : Casablanca - Luchthaven Med V.

Na het ontbijt, transfer naar de luchthaven van Casablanca Mohammed V. Einde van onze dienst.

Gallery Foto's :
Bespreking :

Contacteer ons voor meer informatie of een offerte.
Wij staan tot uw beschikking, en wij zullen u antwoorden binnen 24 uur die volgen.
Velden gemarkeerd met (*) zijn verplicht.

 • De naam (*) :

 • De voornaam (*) :

 • Het land :

 • De stad :

 • Het adres :

 • Telefoon. (*) :

 • De e-mail (*) :

 • Het onderwerp (*) :

 • Het bericht (*) :