Toeristisch vervoer agentschap Marrakech Marokko

Trips in Marokko

Marokko Desert tour

Marokko Desert Tours

Marokko Toeristische Circuit

Trips Van Marrakech

Tours Marrakech

Desert Tours vanuit Marrakech

Desert Tours Marokko

Marokko excursies ...

 • Toeristisch vervoer agentschap in Marokko ...

 • Toeristisch vervoer agentschap in Marokko ...

 • Toeristisch vervoer agentschap in Marokko ...

 • Toeristisch vervoer agentschap in Marokko ...

 • Toeristisch vervoer agentschap in Marokko ...

 • Toeristisch vervoer agentschap in Marokko ...

 • Toeristisch vervoer agentschap in Marokko ...

1 2 3 4 5 6 7
Tour 10 dagen 9 nachten - meerdere schoonheid van Marokko Atlas en woestijn

Dag 1 : marrakech - ouzoud - imi n ifri - beni mellal.

Vertrek van uw hotel of Riyad na het ontbijt rijden we naar de watervallen van Ouzoud, eerste stop zal worden voor een bezoek aan Ouzoud watervallen waar u onvergetelijke foto's kunt nemen. Dan blijven voor een bezoek aan Iminifri, 1037 m boven de zeespiegel, op 6 km van de stad van Demnate. Het dorp Iminifri (200-300 inwoners) is voornamelijk bewoond door Berbers die van landbouw en veeteelt leven. De rijkdom van dit dorp is de grootmoedigheid en de gastvrijheid van de Berber mensen. De Imi - n-IFRI brug: The Imi - n-IFRI Bridge is een toeristische site van de eerste orde. Deze natuurlijke boog opleggen van dimensies, gelanceerd op een rivier, is eigenlijk een rots die eenmaal gevormd de vergrendeling en de rivier heeft doorsnijden. Na de tour die zullen we stoppen voor een thee in een klein Berber dorp, zullen we onze weg naar Beni Mellal via Belwidane Lake, het meer ligt tussen twee rivieren Oued Laâbid en Oued Ahansal. Stop voor prachtige foto's voor het meer en de prachtige landschappen van het middelste Atlasgebergte. Lunch in een restaurant dan blijven bereiken Beni Mellal laat in de middag. Overnachting in een huis of Hotel.


Dag 2 : Beni mellal - fez.

Na het ontbijt op uw hotel, zullen we onze reis naar Fez beginnen een andere keizerlijke stad en de oude stad van Marokko. Voor aankomst in Fez, bezoeken we de Romeinse ruïnes van Volubilis daterend uit 25 v.Chr Na de tour stoppen we voor de lunch.Daarna gaan we naar Fez via Moulay Driss Zerhoun. Wij gaan het mausoleum van Moulay Driss Zerhoun bezoeken voor aankomst op Fez in de middag. Transfer naar uw hotel of accommodatie pension in de Medina.


Dag 3 : dag stad tour fes.

Na het ontbijt in uw Riad, zullen we beginnen met het verkennen van Fez, de oudste stad van Marokko, die door de steegjes en straatjes stroomt. Onze tour begint met een bezoek aan het paleis van de Royal Gate, de Joodse Mellah, de eerste in Marokko tijdens de 16de eeuw gebouwd. Wij zullen ervoor zorgen dat u alle belangrijke sites bezoeken met culturele en historische belang, met inbegrip van de beroemde Universiteit van Al Qaraouine - de oudste in de regio, leerlooierijen, Attarine het museum en het mausoleum van Moulay Idriss. Na de lunch bezoeken de coöperatie en u bent geluk te hebben een prachtig panoramisch uitzicht op de medina van Fez tegels. In de middag bezoeken we de nieuwe stad "Fez Jdid" voor een drankje, een overnachting in een luxe Riyad in de medina...


Dag 4 : fez - Ifrane - azrou - midelt - errachedia - erfoud - merzouga.

Na het ontbijt in uw Riad verlaat u reizen naar Fez Merzouga via Midlet en de Ziz-vallei. Vandaag beginnen we onze dag met een bezoek aan de stad van Ifrane, een mooi bergdorp genaamd "Zwitserland van Marokko" genoemd. Tijdens deze tour krijgt u een overzicht van de Midden-Atlas en hoge Atlas, stop voor foto's van de Berber dorp van Azrou midden van het beroemde Ceder Woud - de grootste in Marokko. Waar je kon duidelijk zien Barbarische apen naast de hoofdweg die uw reis verder te bereiken midelt waar u de nacht doorbrengt.


Dag 5 : dag bezoek Merzouga kameel safari's en.

Uw kameel wakker u vroeg als u wilt genieten van de zonsopgang op de duinen Chebbi duinen, dan na het ontbijt die u begint met het verkennen van het gebied, uw kameel neemt u bezoekt de Gnawa, oorspronkelijk slaven bracht Soedan, u hun muziek- en lifestijle ontdekken kunt. Niet ver weg, er is de Lake Merzouga, met zijn verschillende soorten vogels en u kunt ook het huis van nomadische kunst bezoeken of ambachtelijke Berber is ontdekt. In de namiddag zult u uw kameel trek. Met een ervaren gids u om te verkennen van de zee van gouden zand van de Chebbi, diner in de nomadentent waar u de nacht doorbrengen. (Het kamp voorzien van water-flush toilet).


Dag 6 : Merzouga - Rissani - Tinjdad - Todra Gorge - Dades Gorge.

Uw kameel gids u wakker worden vroeg in de ochtend om te genieten van de beste zonsopgang van je leven. U zet dan op kamelen naar Merzouga dorp om te genieten van de unieke schoonheid van spectaculaire zandduinen van Chebbi met de veranderende licht gedurende de dag. Na het ontbijt in de Riyad, gaan we naar Rissani Tinerhir en gorges Todra - de hoogste smalle kloven in Marokko. Na de lunch in het hart van de kloof blijven we door de Dades vallei, waar u kunt zien de majestueuze kastelen van zand en rotsen vormen de prachtige genaamd "monkey vingers." Overnachting in een Hotel Kasba of in groeven tijdens


Dag 7 : Tijdens Valley - rose valley - Ouarzazate - Ouarzazate - agdz - Zagora.

Na het ontbijt in het hotel, we het hoofd door het dal van de Dades naar Kalaat Mgouna en Ouarzazate. De weg door de Dades vallei is de manier om te overwegen het duizend gebouw - met veel mogelijkheden om sommige van uw beste fotonegatieven van de reis. We zullen stoppen op Kalaat Mgouna, "de hoofdstad van rozen", onze dag zal blijven via de Skoura, Ouarzazate. Stoppen voor de lunch in een lokaal restaurant en Zagora blijven. Langs de vallei van duizend waterkwaliteit geniet u van het landschap van de Berber Agdez waar u enkele mooie foto's van uw bezoek nemen. Aankomen in Zagora in de middag, en u kunt kiezen tussen een nacht in Hotel of nomadische Berber tent.


Dag 8 : zagora - tamgroute - Aait Ben haddou - marrakech

Na een stevig ontbijt in uw huis, rijden we naar de Koran bibliotheek Tamgroute bezoeken, dan blijven we naar het dorp van Agdez bezoek de Kasba Tamnougalte voordat hij terugkeerde naar Ouarzazate via de Tizi-n-Tinfifte (1660m). Zodra in Ouarzazate, nemen we een bezoek aan Offroad Fint oase gelegen tussen de bergen, een verborgen juweeltje dat een majestueus landschap, na stoppen voor foto's biedt, zullen we onze weg voor een bezoek aan de beroemde Kasba Aait Ben Haddou - de grootste kasba in Marokko, gebouwd door El Glaoui en Hami, een van de laatste Berber chefs tijdens de 18de eeuw. Het is nu thuis Glaoui. Uw reis verder door de majestueuze Tizi N'Tichka (2260m) op het hoge Atlasgebergte, alvorens uw vakantie.


Dag 9 : rondleiding van Marrakech.

Na het ontbijt in de Riyad, kunt u beginnen met het verkennen van Marrakech "de rode stad van Marokko." Met uw gids zult u de belangrijkste plaatsen van historisch en cultureel belang van de Saadian tombes, het Bahiapaleis, El Badi-paleis en de koran school Ben Youssef zien. Lunch in een restaurant in de buurt van het plein, en in de middag die kunt u de Majorelle Gardens, Menara en Koutoubia bezoeken. Na het diner, zult u de kans te lopen rond de plaats "Jemaa El Fna" te waarderen de charme van de stad hebben, zult u zien goochelaars, dansers, slangenbezweerders, de nacht zal worden in een luxe Riyad in de medina.


Dag 10 : marrakech - vertrek

Na het ontbijt nemen wij u naar de luchthaven voor uw terugvlucht

Galery Photos :
Bespreking :

Contacteer ons voor meer informatie of een offerte.
Wij staan tot uw beschikking, en wij zullen u antwoorden binnen 24 uur die volgen.
Velden gemarkeerd met (*) zijn verplicht.

 • De naam (*) :

 • De voornaam (*) :

 • Het land :

 • De stad :

 • Het adres :

 • Telefoon. (*) :

 • De e-mail (*) :

 • Het onderwerp (*) :

 • Het bericht (*) :