Toeristisch vervoer agentschap Marrakech Marokko

Trips in Marokko

Marokko Desert tour

Marokko Desert Tours

Marokko Toeristische Circuit

Trips Van Marrakech

Tours Marrakech

Desert Tours vanuit Marrakech

Desert Tours Marokko

Marokko excursies ...

 • Toeristisch vervoer agentschap in Marokko ...

 • Toeristisch vervoer agentschap in Marokko ...

 • Toeristisch vervoer agentschap in Marokko ...

 • Toeristisch vervoer agentschap in Marokko ...

 • Toeristisch vervoer agentschap in Marokko ...

 • Toeristisch vervoer agentschap in Marokko ...

 • Toeristisch vervoer agentschap in Marokko ...

1 2 3 4 5 6 7
Traject 5 Dagen 4 Nachten - de Weg van Duizend Kasba :

dag 1 : Marrakech - ben haddou - ouarzazate - skoura - dal rozen - kelen dades

Ochtend, vertrek van u hotel/Ryad in Marrakech, om 8 uur en directie door de bergen van de Hoge Atlas. Een panoramastandpunt zullen er gelegenheden zijn om te stoppen en foto's te nemen. Door het dal Oumila door gaan en de buis langs de prachtige weg om tot Kasba te komen heeft Ben Haddou, die als erfdeel wereld door Unesco en de zetel van de machtige stam Glaoui wordt ingedeeld. Hier, zult u zich ophouden om te ontbijten. De komst heeft Ouarzazate vervolgens bezoekt filmstudio's en kasba van Taourirte is de woonplaats van pacha van Marrakech een symbool van het tijdperk van de heren van de Atlas. Vervolgens skoura de onafgebroken dag naar de kelen van Dades via de oase van en het dal van de rozen, bezoek van de kelen. Nacht in een Hotel of een Kasba in de kelen


dag 2 : keel van dades - keel todra - tinjdad - erfoud - merzouga

Ochtend, vertrek voor de kelen van Toudra, na het bezoek van de kelen, leiden wij ons naar Merzouga via het dorp van Tinjdad. Arrest om het te ontbijten en gaan via het dorp van Erfoud en Rissani door. In het 's middags kunt u een omloop aan ruggen van kameel van twee uur in Sahara. Het beoordeelt leggen van zon op de ruggen van de kamelen in top van de duinen bedraagt spectaculair (250m) Chebbi die tot uw bivak kamp of berbers tent, avondmaaltijd en nacht met een voorstelling aan de voet van de duinen in de nomade tent is gekomen.


dag 3 : de dag bezoekt begeleid van merzouga

Na het ontbijt aan het Hotel, kunt u het gebied beginnen te verkennen. U zult de personen Gnawa, in het begin van de gebrachte slaven van Soedan, bezoeken om hun muziek en hun levensstijl te ontdekken, terwijl niet ver van daar hij ya het meer van Merzouga met zijn bevolkingen van vogels. U kunt eveneens het huis van nomade draad bezoeken waar van talrijke berbers ambachtsonderwerpen minder duur zijn dan in de grote steden. Het 's middags, is de tijd voor uw tocht chamelière, begeleid door een ervaren man aan ruggen van kameel vertrekt u naar de ontdekking van de woestijn van Merzouga. De avondmaaltijd is tegenover de tent waar u de nacht zult doormaken (het kamp dat met flash-WC wordt uitgerust en douche).


dag 4 : merzouga - alnif - tazarine zagora.

Als u zich vrij vroeg wekt, kunt u de voorstelling kijken van de zon opheffen, wanneer de kleur van de duinen en het spel van de schaduwen een indrukwekkende voorstelling zijn. De route wordt in het dal van Draa door het dorp voortgezet of Tazzarine (beschreven in de film Babel“), heeft de mooie foto's van de landschappen van kleine atlas niet gemist. Arrest om het te ontbijten in een panoramarestaurant om Qob. In het 's middags emmène de reis ons aan Tanasikht, zetten langs de weg oude woonwagens voort en het echte dal Draa met zijn enorme palmen en oude dorpen ontdekken. Aan het einde van het 's middags stoppen wij aan Zagora voor de nacht in een kasba. Tocht chamelière (1 uur of 1 uur en 30 uur) om het te kijken te leggen van zon op de duinen. Een avond van liederen onvergetelijke traditionele Sahara


dag 5 : zagora - agdez - ouarzazate - Marrakech

Na een copieus ontbijt in uw onderdak, leiden wij ons naar het dorp van agdez, bezoek van Kasba Tamnougalte alvorens aan Ouarzazate via de kraag van Tizi-n-Tinfifte (1660m) terug te keren. Eens aan Ouarzazate, steken een mogelijkheid over die niet aan de Oase van Fint wordt geteerd, die tussen de bergen heeft genesteld, een parel die een verborgen plezier aanbiedt. De terugkeer in Marrakech, door het dorp van Merzgane en Ighrem steken de kraag van Tizi-n-Tichka over om naar fijn Marrakech van middag te komen.

Gallery Foto's :
Bespreking :

Contacteer ons voor meer informatie of een offerte.
Wij staan tot uw beschikking, en wij zullen u antwoorden binnen 24 uur die volgen.
Velden gemarkeerd met (*) zijn verplicht.

 • De naam (*) :

 • De voornaam (*) :

 • Het land :

 • De stad :

 • Het adres :

 • Telefoon. (*) :

 • De e-mail (*) :

 • Het onderwerp (*) :

 • Het bericht (*) :