Toeristisch vervoer agentschap Marrakech Marokko

Trips in Marokko

Marokko Desert tour

Marokko Desert Tours

Marokko Toeristische Circuit

Trips Van Marrakech

Tours Marrakech

Desert Tours vanuit Marrakech

Desert Tours Marokko

Marokko excursies ...

 • Toeristisch vervoer agentschap in Marokko ...

 • Toeristisch vervoer agentschap in Marokko ...

 • Toeristisch vervoer agentschap in Marokko ...

 • Toeristisch vervoer agentschap in Marokko ...

 • Toeristisch vervoer agentschap in Marokko ...

 • Toeristisch vervoer agentschap in Marokko ...

 • Toeristisch vervoer agentschap in Marokko ...

1 2 3 4 5 6 7
Traject 7 Dagen 6 Nachten - de Atlantische Oceaan en doet aan

dag 1 : Marrakech - Ait Ben haddou - ouarzazate - agdez.

Vertrek door 4x4 van uw hotel of Ryad in Marrakech, steken wij de bergen van de Hoge Atlas door de kraag van Tichka over. Wij stoppen aan verschillende Kasba’s tijdens de weg met inbegrip van Kasba van Telouet. Vandaag in ruïnes, na de vlucht van laatste Pasha van het land, en na het vertrek van de Fransen, heeft zij behoord tot de familie Glaoui, bekend onder de naam van de heer van de Atlas. Wij gaan voor door hebben Ben Haddou langs het dal van Ounila om beroemdste Kasba in Marokko te ontdekken. Flânez in de bochtige straten om u de adem op de bergen van de Atlas te snijden. Naar het zuiden aan Agdez en de toegang van het dal van Draa door.


dag 2 : agdez - zagora - lmhamid - chegaga

Na het ontbijt, neemt men de oude weg van de woonwagens, door via de Saharadorpen en tuinen onderweg te gaan. Leeft u de plaatselijke levensstijl terwijl u door de oasen leidt. Voortzetting naar me Hamid, aan de deuren van de woestijn van de Sahara, door in de spectaculaire duinen van Lihoudi te stoppen om het te ontbijten. Wandeling aan ruggen van kamelen door de zanden van de woestijn die, vervolgens in 4x4 door duinen van Cheggaga zet doorgaan, onze weg voort ver van de beschaving fonkelen, u bent nu in de woestijn, waar de stilte en de uitgebreide omvang van zand overweldigend zijn. Maakt de nacht in de woestijn in een nomade tent door.


dag 3 : cheggaga - taznakhte - taliouine - taroudant.

De Sahara-bovenkant van de stenige woestijn en het drooggelegde meer Iriqui oversteken. Eens dat u de kant van de woestijn aan Foum Zguid bereikt, richt naar het noorden aan Taznakht, beroemd voor zijn berbers tapijten. Met Taliouine, temidden van het gebied van teelt van de saffraan van Marokko, arrest voortzetten om te ontbijten alvorens met Taroudant voor een nacht in Riyad of Hotel door te gaan.


dag 4 : taroudant - Agadir - taghazoute - essaouira

Vanochtend, zult u de kleine stad Taroudant, kunnen verkennen bekend als „klein Marrakech“ voor zijn wallen en medina. Gaat langs het dal van de rivier onder voorbijganger via het bos van arganiers door die de wezenlijke industrie van de olie van argan bevoorraden. Van Agadir, gaat de weg langs de kust Paradijs Valley, door via het dorp van vissers van Taghazout te gaan, met de bergen op de constante achtergrond terug. Aan de komst aan Essaouira, de stad en medina verkennen, aan uw ritme, en u doordrenken van de atmosfeer die in de winkels en koffie is ontspannen, bohème. Loopt langs het front van zee, wacht van restaurants van vis vers en opgezweept door de wilde Atlantische Ocean.


dag 5 : Essaouira - Marrakech.

Profiteert van de vrije tijd in de ochtend. Bijeengebracht van de herinneringen van laatste minuut. Vervolgens overdracht in Marrakech in het 's middags.


dag 6 : de dag bezoekt van stad Marrakech

Luxe en envoûtante, zet Marrakech zich als een mirage aan de voet van de besneeuwde toppen van de Hoge Atlas op. Omgeven met rode muren en acres, surnommée zij de rode stad. Prestigieuze heeft Marrakech zijn naam aan het Koninkrijk Marokko gegeven. Koutoubia: buitenlands bezoek van een van de grootste moskeeën van het mohammedaanse Oosten, en misschien het mooist in zijn harmonische eenheid. Het Paleis van Bahia: Gebouwd aan het eind Emme 14e omgeven eeuw van een tuin van 8 hectaren, beschermt hij een slordige opeenvolging van luxueuze geheime appartementen beginnen op patio's. De graftombes Saadiens: Verschillende mausolea werden in 18emme eeuw gebouwd om de resten van dertien souvereinen van de dynastie van Sade te ontvangen. Mooie souks van Marrakech: vast gedrukt temidden van Marrakech, de traditionele economische onstuimigheid van het leven, waar alles wordt verborgen en nochtans alles zich ziet. Toeval van de straten van Médina, handwerkslieden s worden er meer artiesten per corporatie geplaatst: juweliers, teinturiers, smeden, timmerlieden… Fascinerende Djemaa El-Fna: Waar hevige animatie, een vol theater in met dansers, charmeurs van slangen, rooiers van tanden, vertoners van apen, acrobaten… Het is echt een permanente voorstelling.


dag 7 : vertrek.

Na het ontbijt, zult u zich aan de luchthaven voor uw vlucht van terugkeer teruggeven.

Gallery Foto's :
Bespreking :

Contacteer ons voor meer informatie of een offerte.
Wij staan tot uw beschikking, en wij zullen u antwoorden binnen 24 uur die volgen.
Velden gemarkeerd met (*) zijn verplicht.

 • De naam (*) :

 • De voornaam (*) :

 • Het land :

 • De stad :

 • Het adres :

 • Telefoon. (*) :

 • De e-mail (*) :

 • Het onderwerp (*) :

 • Het bericht (*) :